Dobrý den, také ráda piju vaše čajíky a pomáhají mi ve všem. Pleť, únava, dodání energie. Děkuju.
Vynikající!!!!! Miluji vaše čaje, opravdu fungují, podařilo se mi dosáhnout účinků u všech zakoupených čajů. Doporučuji, vynikající kvalita a osvědčené výsledky.
Příprava
Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při běžném užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Doporučené dávkování
2–3 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí zdravotního působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Dobrý den, objevila jsem Vaše úžasné čaje. Udělala jsem si dóšický test a vyšlo mi, že jsme typ PITTA a tak jsme si koupila Váš čaj pro PITTA... Děkuji.
Koncem roku 2009 jsem pila čaj SARPAGANDHA protože jsem měla dost kolísavý krevní tlak. Po zhruba 2 měsících se mi tlak upravil a drží se v dobrých hodnotách.
S čajem JATAMANSI jsem velmi spokojen. Konečně jsem mohl přestat brát sedativa na nervový systém, cítím se šťastnější, uvolněnější. Koupím si další balení, doporučuji každému.
Piju čaj APANA - a po letech nepravidelné menstruace se mi cyklus nádherně srovnal.
Ahoj, čaj MARICHA mi velmi pomohl s normalizací krevního tlaku a celkově se cítím mnohem lépe.
Dva roky jsem navštěvovala plicní oddělení a ztěžovala si na neustálé pokašlávání. Doktoři nic nenašli a taky nic nedali. Pak jsem si koupila čaj TULSI a ještě jsem nedopila jednu krabičku a již nekašlu. Je to zázrak? Ne - je to účinek TULSI. A jako bonus je docela chutný - po hřebíčku. Je to nyní můj oblíbený čaj.
Několik dní mne trápily těžké zažívací potíže, spojené s průjmy a křečemi žaludku. Klasický Endiaron nepřinesl žádné zlepšení. Až AMALAKI dokázalo naprosto okamžitě zastavit průjem a zbavit mě bolestí žaludku. Vynikající, doporučuji!
Dobré ráno, ze své krátké zkušenosti mohu s potěšením konstatovat, že miluji všechno Vaše ovoce, je úžasné jako svačina, že elixír MEDAPRASH potlačuje chuť k jídlu a čaj KAPHA dodává energii.
Vyzkoušela jsem již mnoho alternativních bylinných přípravků, ale pouze u vašich čajů mám pocit, že skutečně fungují, cítím se lépe fyzicky i psychicky :)
Čaj KANTAKARI mi pomohl po trhání zubu. Byla to osmička, takže velká díra v dásni a stálé krvácení. Vyzkoušela jsem na to áyurvédský čaj KANTAKARI, který je určený na zuby a dásně. Bylo to neuvěřitelné. Hned po prvním šálku čaje mi dáseň přestala krvácet. A po pravidelném užívání 1 šálku na noc se mi dáseň během několika dnů zahojila.
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.