Dobrý den, moje babička má mnoho zdravotních obtíží. Jednou z nich jsou špatně prokrvené nohy. V noci se budí bolestí. Po vyzkoušení vašeho čaje (VYANA) se cítí mnohem lépe a na bolesti si stěžuje už velmi málo. Děkuji za ní.
Piji vaše čaje pro udržení zdraví, lékaři mě léčili 3 roky bez úspěchu. Vyzkoušela jsem vaše čaje jako poslední možnost a nevěřila jsem že zázrak se stal skutečností a nemám vůbec žádné potíže, děkuji přírodě a lidem kteří se tím zabývají a připravují léčivé čajové směsi.
Příprava
Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při preventivním užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Doporučené dávkování
2–3 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako preventivní, podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí terapeutického působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Čaj APANA zmírňuje bolest, po dvou šálcích již nemusíte brát prášky. Také MEDHIKA mi byla velmi nápomocná při kojení, protože jsem měla velmi málo mléka.
Díky vašemu čaji na cukr MAHAPHALA a minimální úpravě jídelníčku jsem snížila cukr v krvi z 18,6 na normál. Vaše čaje jsou úžasné, piji je já, celá moje rodina i moji klienti. Jsem totiž masérka a vaše čaje doporučuji. I od klientů mají 1+ . Pěkný den :-)
Zjistil jsem, že mi čaj BRAHMI pomohl, cítím se méně stresovaný a moje koncentrace se zlepšuje.
Dva roky jsem navštěvovala plicní oddělení a ztěžovala si na neustálé pokašlávání. Doktoři nic nenašli a taky nic nedali. Pak jsem si koupila čaj TULSI a ještě jsem nedopila jednu krabičku a již nekašlu. Je to zázrak? Ne - je to účinek TULSI. A jako bonus je docela chutný - po hřebíčku. Je to nyní můj oblíbený čaj.
Dobrý den, měl jsem opuchlé lymfatické uzliny na rukách, nohách a páteři. Nesnesitelné bolesti, trvalo to dva měsíce. Po používaní čaje KATPHALA bolesti ustoupily a uzliny se zmenšily. Výborný účinek! Děkuji.
Nedávno mi přišli na výhřez plotýnky měla jsem šílené bolesti! Zkusila jsem MAMSAPRASH džem a hodně moc se mi ulevilo, je to až neuvěřitelné!!!
Několik dní mne trápily těžké zažívací potíže, spojené s průjmy a křečemi žaludku. Klasický Endiaron nepřinesl žádné zlepšení. Až AMALAKI dokázalo naprosto okamžitě zastavit průjem a zbavit mě bolestí žaludku. Vynikající, doporučuji!
Jsou to dobré čaje.
CHYAWANPRASH mne zbavil zácpy, kterou jsem trpěla 14 let!! Již po třech dnech užívání jsem se začala jednou denně vyprazdňovat. Nyní po dvou měsících mám trávení naprosto v pořádku. Také jsem zhubla o 3kg a mizí mi atopický ekzém!
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.