Jste zde

Ta pravá rovnováha.. hormonální!

Vylaďte svou tělesnou i duševní rovnováhu! Šikovná sada Péče o ženské zdraví je založena na nejznámější ájurvédské bylině shatavari, která působí jako rasájana pro omlazení a vitalitu ženského organismu.

Shatavari upravuje hormonální rovnováhu a harmonizuje funkci ženských orgánů. Posiluje plodnost a podporuje tvorbu mateřského mléka. Pomáhá regulovat menstruační cyklus a přispívá ke klidnému průběhu menstruace. Poskytuje duševní pohodu v přechodném období klimakteria a optimalizuje psychický stav při podrážděnosti a nervozitě. Není divu, že je ájurvédou považována za skutečné ženské tonikum!

Zkuste účinnou kombinaci této byliny spolu s dalšími prospěšnými ingrediencemi pro celkovou revitalizaci a posílení imunity v podobě Imnitního balíčku Péče o ženské zdraví s nutričním elixírem Arthavaprash a ájurvédským nápojem Amalaki & shatavari. Užívejte spolu pravidelně 2x denně. Užívání přípravků v této sadě je velmi snadné a proto se hodí i s sebou na cesty. Součástí balíčku je také lahodná papája, která přispívá k dobrému vzhledu pokožky a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Obsažený vitamín C stimuluje funkci imunitního systému.

Pro správný účinek užívejte 2x denně: 

jako osvěžující ájurvédský nápoj: 1 lžičku namleté směsi rozmíchejte ve vlažné vodě a nezapoměňte přidat lžičku medu, protože amalaki je díky vysokému obsahu vitamínu C kyselé a tento nápoj je zcela přírodní bez přídavku cukru. Kapka citrónu navrch pak nápoj příjemně oživí. Nápoj si před vypitím vždy zamíchejte, abyste hodnotný prášek amalaki a růže vypili spolu s vodou a nenechali ho na dně sklenice. To je správný způsob, který se v ájurvédě nazývá "churna" - užívání zdraví prospěšných bylin ve formě namletého RAW prášku ve vodě.

nebo jako lahodné ájurvédské smoothie: připravte si ovocné smoothie a přidejte lžičku zdravé směsi do něj! Zde je recept na ideální kombinaci ovoce, která vám bude lahodit!

Postačí vám:

  • 1 čajová lžička namleté směsi Amalaki & shatavari
  • 1/2 jablka
  • 2 - 3 švestky (nebo 4 - 5 sušených švestek vylouhovaných ve vodě přes noc nebo na chvíli v teplé vodě)
  • 10 borůvek
  • + 150 ml čisté vody

Příprava: doporučené ovoce omyjeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do mixéru. Přidáme 150 ml čisté vody a jednu čajovou lžičku ájurvédské směsi. Mixujeme 20-30 vteřin. Recept je určen pro jednu dávku (250 ml). Pro lepší chuť doporučujeme smoothie připravovat vždy ze zralého ovoce.

Nezmeškejte výhodnou akci od 1. - 31. 7., kdy máte balíček s 20% slevou a obdržíte tak lahodnou PAPÁJU zdarma!

 

Doporučené produkty

AMALAKI nápoj SHATAVARI

Imunita & harmonie pro ženy

AMALAKI nápoj SHATAVARI
155 Kč
-+

Imunita & péče o ženské zdraví

Zdroj vitamínů a antioxidantů & snadné užívání

Imunita & péče o ženské zdraví
-15% 360 Kč
původní cena: 423,-
-+

ARTHAVAPRASH

Vitalita & žena

ARTHAVAPRASH
169 Kč
-+

Hormonální rovnováha & žena

Domácí zdravotní péče

Hormonální rovnováha & žena
-10% 411 Kč
původní cena: 457,-
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.