Každé balení obsahuje 30 kusů sáčkových čajů pro každodenní použití na uklidnění, relaxaci, osvěžení, regeneraci, posílení a povzbuzení organismu. Vychutnejte si lahodnou chuť ájurvédských kombinací skořice, zázvoru, kardamomu, citrónové trávy, máty, růže, indického ženšenu (ashwagandhy), legendární jogínské byliny brahmi či ájurvédského plodu embiliky lékařské (amalaki).
Čajový sáček zalijte vroucí vodou (250 ml) a nechte 3–5 min vyluhovat. Případně přidejte med podle chuti.
Doporučené dávkování
3-4 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako preventivní, podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí terapeutického působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Složení
Složení je uvedeno v popisku každého čaje
Hmotnost
3 balení po 30 × 2 g originálních certifikovaných směsí ájurvédských bylin v nálevových sáčcích
S čistícími a bylinnými pastami jsem velmi spokojená. Mají dobré účinky a vysoký obsah minerálů a živin i při užívání malého množství. Mám dobrou odezvu také na čaje, které jsem koupila svým přátelům.
Zdravím, čaj SHUNTHI mi vyřešil několikaleté a úporné problémy s nadýmáním. Opravdu mi nic nepomáhalo, až tenhle čaj!
Dostala jsem od kamarádky čaj na močové cesty a jsem s ním spokojená. Děkuji.
Ájurvédské čaje užívám již delší dobu a můžu jenom doporučit. Osobně mi pomohly s problémy zubů, po operaci očí, se zažíváním, s pohybovým aparátem. Výborné produkty za rozumnou cenu :)
Dobrý den, již jsem vyzkoušela čtyři ajurvédské bylinné čaje a to: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ a KANTAKARI a u všech jsem se setkala s příznivými účinky a tak můžu čaje doporučit. Chci také poděkovat výrobcům a dovozcům těchto čajů!
Dobrý den, celý měsíc jsem poctivě užívala čaj ABHAYA na snížení cholesterolu. Výsledky v únoru-cholesterol 9,4. Po měsíčním užívání 3x denně čaj a večer lék; cholesterol 5,2. Nemá to chybu. Děkuji moc.
Můj tchán má cukrovku a píchá si již i inzulin. Dostal od nás darem čaj MAHAPHALA. A i když není alternativě mnoho nakloněn, zajímá se o další balení čaje, neboť mu lékař řekl, že se jeho stav vylepšil..:-)
Vážení, můj otec aplikuje terapii čajem na cukrovku a výsledky jsou velmi, velmi dobré (3,8). Děkuji.
Vaše čaje jsou pro mě vynikajícími společníky životní poutí, opravdu. :) A jsem hrdý, že jde o Česko-Slovensko-Nepálské společenství. Ze srdce moc děkuji.
Jsem lékařka v Praze v České republice. Pracuji ve fakultní nemocnici v Motole. Díky společnosti Everest Ayurveda jsem měla příležitost vidět téměř zázračné účinky, které mohou mít Vaše bylinné směsi v některých případech.
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.