Nedávno jsme si u vás nakoupili čaje a elixíry....a je to každodenní radostný rituál si společně nějaký uvařit a vypít...děkujeme :), Vaše firma na nás působí velmi příjemným a důvěryhodným dojmem. S pozdravem
Tibetští lámové používají kombinace těchto himálajských bylin již po celá staletí. Ve „Čtyřech lékařských tantrách“ tibetské medicíny se uvádí, že povzbuzují bdělou pozornost a vnitřní vhled, přináší soucit a rozvíjí moudrost.
Příprava
Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při běžném užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Doporučené dávkování
2-3 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí zdravotního působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Již dlouho používám tyto čaje a je úžasné jak fungují. Piju je často a moc mě chutnaji.
Velmi kvalitní čaje.
Našel jsem čaj TULSI, zmírňuje mou bolest v krku.
Dobrý den, jsem dlouholetým odběratelem Vašeho čaje KARAVI, který mi jako zázrakem vyléčil velmi agresivní alergii na rajská jablka. Proto Vašim čajům velmi důvěřuji. Děkuji za pomoc
Čaj APANA zmírňuje bolest, po dvou šálcích již nemusíte brát prášky. Také MEDHIKA mi byla velmi nápomocná při kojení, protože jsem měla velmi málo mléka.
Některé z těchto produktů jsem již měla možnost konzumovat a jsou opravdu úžasné. Některé příznaky nepohodlí které jsem měla úplně zmizely. Chuť čaje ČAJOVÉ ROZJÍMÁNÍ je lahodná. Zbožňuji jí. Děkuji že jste nám přinesli inspirativní chutě a vůně z Himalájí. Kéž mysl lidstva rychle nalezne osvícení!
Čaj TULSI mi při nachlazení velmi pomohl, již po dvou dnech pití zmizelo škrábání v krku. Nejlepší na něm je jak krásně prohřívá a má vynikající lahodnou chuť! Opravdu doporučuji se jím na zimní měsíce, resp. chřipkové období zásobit!
Dobrý den, už od malička jsem měla alergii na kyselé - vyrážka na dlaních. Pila jsem denně po dobu 14 dnů čaj GAURI a po konzumaci pomeranče se vyrážka vůbec neprojevila. Mamince velmi pomohl od plísně na nohách. Je skvělý!
Krásný to bylo. Děkuji za pozvání na premiéru a držím palce v další činnosti. A v dalším životě. Všem!
Dostala jsem od kamarádky ájurvédský nápoj na imunitu AMALAKI nápoj SHILAJIT MUMIO a začala jsem ho pravidelně pít každé ráno před snídaní. Ani jsem od něj příliš neočekávala a navíc bylo těžké si zvyknout na dost intenzivní chuť i po přidání trošky medu. Přesto jsem vydržela a pila ho dál. Po měsíci jsem zjistila, že už mám mnohem větší odolnost vůči výkyvům počasí a nachlazení se teď dokážu zbavit za 1 den.
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.