Jste zde

Film o ájurvédě ONLINE

Po úvodních premiérách v Praze a Bratislavě, které proběhly v září roku 2021, Vám nyní přinášíme dokumentární film Tam, kde bydlí ájurvéda ke zhlédnutí ONLINE!

Ve spolupráci se streamingovým portálem Dafilms ho můžete od února 2022 zhlédnout v pohodlí svého domova prostřednictvím oficiálních filmových stránek tamkdebydliajurveda.cz. Věříme, že Vám snímek přinese inspiraci! 

Tento film vznikl na základě našich cest do Nepálu a Indie v průběhu 15ti uplynulých let. Přibližuje impozantní štíty Himálaje a život v jeho údolích, posvátné chrámy v Káthmándú a královské paláce v Rádžasthánu a vypráví o bohatém lůně přírody a vědomostech, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu. Ájurvéda, která na této úrodné půdě vznikla před více než 2500 lety, je cestou k porozumění sobě samým. Ten, kdo je ochoten uvést do praxe základní principy fyzické i duševní životosprávy, si dokáže uchovat zdraví a rovnováhu i v současném měnícím se světě.

Zhlédnout online

Film je k dispozici ke zhlédnutí za 59 kč. Možnost přehrát jej pak máte po dobu 48 hodin.

 

"Perfektní dokument. Nenásilný, jemně podaný a bez zbytečné okrasy". - Sancho

Dnes sme sa pri pití vašich lahodných liečivých čajov pozerali aj na vaše DVD. Neuveriteľne silný príbeh. Vaše výrobky mi zásadne pomohli pri mojom uzdravení. Touto cestou srdečne ďakujem a prajem vám veľa úspechov. - Jiří Oslizlo

 

Doporučené produkty

Tam kde bydlí ájurvéda

Dokumentární film na DVD

Tam kde bydlí ájurvéda
-20% 150 Kč
původní cena 189,-
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.