Jste zde

Štíhlá linie? Dejte si marmeládu!

Vraťte si svou štíhlou linii a mějte opět spoustu energie!

Elixír Medaprash je bylinný džem, který zajišťuje zdravý metabolismus cukrů a tuků a přispívá tak k redukci tělesné hmotnosti. 2-3 lžičky denně vám pomohou snížovat chuť k jídlu, podpoří dobré trávení a zbaví vaše tělo přebytečné vody. Ájurvédské byliny povařené v marmeládě ze zdravého ovoce Amalaki také podporují činnost jater, snižují hladinu glukózy a cholesterolu a posilují životní energii a vitalitu organismu.

Užívání je velmi snadné! 2x denně snězte 1 čajovou lžičku marmelády - elixíru spolu s douškem vody, mléka nebo rostlinného mléka. Nechte si od jídla odstup alepsoň 1 hodinu, užívat můžete před nebo po jídle. 

Pro úspěšnou terapii vám doporučujeme následovat několik základních postupů:

  • minimalizujte svou stravu po 18h večer na lehkou celozrnnou stravu a zeleninové saláty
  • odlehčete svůj jídelníček vegetariánskou stravou - vaše trávení tak nevydá tolik energie pouze na trávení, ale zbyde vám ji i na jiné aktivity. 
  • pravidelně se hýbejte - podle své chuti a možností

 

Doporučené produkty

MEDAPRASH

Redukce & dieta

MEDAPRASH
169 Kč
-+

VIDANGA

Redukce tělesné hmotnosti

VIDANGA
119 Kč
-+

Nadváha & hubnutí

Domácí zdravotní péče

Nadváha & hubnutí
-10% 411 Kč
původní cena: 457,-
-+

AMALAKI nápoj SPIRULINA

Imunita & svalstvo a štíhlá linie

AMALAKI nápoj SPIRULINA
155 Kč
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.