Jste zde

Nechejte svou pleť rozkvést

Nechte svou pleť rozkvést do krásy díky jedinečné kombinaci půvabné růže a nebeského ovoce Amalaki.

Krásnou a zdravou pleť neudržují jen krémy a oleje, které ji vyživují zvnějšku. O krásnou pleť je nutné pečovat především zevnitř. Kromě dostatečného přísunu čisté vody, zdravého životního stylu, stravy a duševního klidu vám zdravou a zářivou pleť podpoří také čistě přírodní doplněk v podobě jemně namletého prášku růže stolisté s ovocným plodem amalaki. Připravte si lahodný osvěžující nápoj nebo báječné ájurvédské smoothie a rozzářete svou pleť!

  • Růže stolistá (rosa centifolia) přispívá k čistotě pleti a revitalizaci pokožky a pozitivně ovlivňuje její celkové prokrvení a mladý vzhled
  • Amalaki (emblica officinalis) posiluje imunitní systém a snižuje míru únavy a vyčerpání a obsažený vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro správnou funkci pleti a pomáhá ochraňovat buňky před oxidativním stresem

Pro správný účinek užívejte 2x denně: 

jako osvěžující ájurvédský nápoj: 1 lžičku namleté směsi rozmíchejte ve vlažné vodě a nezapoměňte přidat lžičku medu, protože amalaki je díky vysokému obsahu vitamínu C kyselé a tento nápoj je zcela přírodní bez přídavku cukru. Kapka citrónu navrch pak nápoj příjemně oživí. Nápoj si před vypitím vždy zamíchejte, abyste hodnotný prášek amalaki a růže vypili spolu s vodou a nenechali ho na dně sklenice. To je správný způsob, který se v ájurvédě nazývá "churna" - užívání zdraví prospěšných bylin ve formě namletého RAW prášku ve vodě.

nebo jako lahodné ájurvédské smoothie: připravte si ovocné smoothie a přidejte lžičku zdravé směsi do něj! Zde je recept na ideální kombinaci ovoce, která vám bude lahodit!

Postačí vám:

  • 1 čajová lžička namleté směsi Amalaki & růže
  • 1 hruška
  • 2 jahody
  • 10 kuliček světlých hroznů (bezsemenných)
  • + 150 ml čisté vody

Příprava: doporučené ovoce omyjeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do mixéru. Přidáme 150 ml čisté vody a jednu čajovou lžičku ájurvédské směsi. Mixujeme 20-30 vteřin. Recept je určen pro jednu dávku (250 ml). Pro lepší chuť doporučujeme smoothie připravovat vždy ze zralého ovoce.

Nepropásněte zvýhodněnou akci na Ájurvédský nápoj Amalaki & růže od 1. - 31.7. - 20%

Doporučené produkty

AMALAKI nápoj RŮŽE

Imunita & krásná pleť a dobrý zrak

AMALAKI nápoj RŮŽE
155 Kč
-+

Imunita & krásná pleť

Zdroj vitamínů a antioxidantů & snadné užívání

Imunita & krásná pleť
-15% 343 Kč
původní cena: 403,-
-+

Péče o pleť

Domácí zdravotní péče

Péče o pleť
-10% 411 Kč
původní cena: 457,-
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.