Jste zde

Ájurvédský elixír pro zdravé a krásné vlasy

Dopřejte svým vlasům hlubokou vnitřní výživu tím nejlepším z ájurvédské medicíny!

Bylinný elixír Keshaprash se užívá vnitřně a obsahuje vysoce ceněnou ájurvédskou bylinu eclipta alba neboli „vládce vlasů“, která posiluje zdraví vlasové pokožky, podporuje růst vlasů a zlepšuje jejich kvalitu. Nadto přispívá ke správné činnosti jater a žlučníku, jejichž funkce jsou s výživou a stavem vlasů úzce spojeny.

Keshaprash má také silné antioxidační účinky, revitalizuje pokožku, posiluje imunitní systém, krevní oběh a celkovou vitalitu organismu. Tento vlasový elixír má bohaté složení, které vaše vlasy obohatí tím nejlepším z ájurvédské medicíny. Kromě osvědčených ájurvédských bylin totiž obsahuje také ovocný plod amalaki, hroznovou šťávu, kokos, sezam a oříšky kešu.

  • Užívejte na lžičku 2x denně a zapijte douškem mléka, rostlinného mléka nebo vody a nebo ho můžete v těchto tekutinách rozmíchat a vypít jako výživný nápoj. My ho doporučujeme s bio mlékem, které pomáhá zdraví prospěšné účinky elixíru lépe vstřebávat do těla a zjemňuje jeho chuť.

Pro úspěšnou regeneraci a zesílení vlasů doporučujeme spotřebovat alespoň dvě balení. Jedno balení vydrží na 14 dní. A pokud byste si chtěli udělat ještě intenzívnější kúru na vlasy, zkuste elixír Keshaprash kombinovat s čajem Bhringaraj, který můžete užívat současně a se kterým se účinky bylin navzájem ještě posílí. 

Doporučené produkty

KESHAPRASH

Vlasy & pokožka

KESHAPRASH
169 Kč
-+

BHRINGARAJ

Péče o vlasy

BHRINGARAJ
119 Kč
-+

Péče o vlasy

Domácí zdravotní péče

Péče o vlasy
-10% 399 Kč
původní cena: 443,-
-+

Přihlášení k odběru ájurvédského žurnálu a novinek

Údaje vyplněné při této registraci zpracováváme dle podmínek zpracovávání osobních údajů. Z odběru novinek se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na tlačítko odhlásit či aktualizovat svá nastavení ve spodní části e-mailu. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na našich stránkách www.everest-ayurveda.cz.