Pila jsem čaj na motání hlavy a po 2 měsících naprosto zmizelo. Nevím jakým zázrakem ale pomohlo to. Doporučuji všem.
Zdravím. Velice mi pomohl čaj MARICHA na normalizaci tlaku a také celkově na dobrou kondici. Děkuji.
Příprava
Jednu čajovou lžičku bylinné směsi (cca 2 g) nechte pro aktivní zdravotní účinek 3–5 minut povařit nebo při preventivním užívání přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Doporučené dávkování
2–3 šálky za den
Užívání
Himálajské byliny se tradičně nechávají alespoň 3–5 minut povařit v případě, že je používáme jako prostředek k optimalizaci duševních a tělesných funkcí organismu. Takto připravený odvar má silnější působení, jemnější chuť a příznivě ovlivňuje trávení. Jednotlivé části bylin (květy, plody, semena, stonky, listy, kůra, oddenky a kořeny) jsou cíleně rozemlety na jemné části, aby mohlo dojít k jejich homogennímu promísení, které zaručuje nejkvalitnější účinnost ájurvédských směsí. Pokud čaje používáme jen jako preventivní, podpůrný či povzbuzující prostředek, můžeme nechat byliny pouze vyluhovat.
Pro optimální působení bylinného odvaru pijeme čaje teplé nejlépe ráno před snídaní, během dne jednu hodinu před jídlem a večer před spaním po dobu trvání obnovy kýžených funkcí organismu. Ponechejte týdenní pauzu po spotřebování každého balení.
Specifická chuť každého čaje je součástí terapeutického působení a odpovídá ájurvédským vlastnostem šesti chutí. Proto doporučujeme nepřidávat žádná sladidla.
Další praktické informace o užívání a kombinaci ájurvédských čajů a dalších přípravků naleznete v často kladených otázkách FAQ.
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Dobrý den. Trpěl jsem několik týdnů nepříjemnými průjmy a poruchou zažívání zřejmě kvůli užívání antibiotik, které mi předepsal lékař. Čaj SHUNTHI mé obtíže rychle napravil! Čaj má velmi příjemnou chuť. Vřele doporučuji.
Všimla jsem si, že od doby co piju AMALAKI a jím vaše sušené ovoce přestaly mi padat vlasy. Dokonce mi rostou nové a to jsem nezažila asi 15 let. Pro mě je to opravdu zázrak. Výborný na viry a bakterie je čaj MANJISHTA. Alespoň jeden šálek denně si dám. Vaše sušené MANGO je absolutní lahůdka. Neměla jsem lepší. Děkuju Vašemu týmu, že lidem nabízíte tyto zázraky přírody a lidské pomoci. S vděčností Marta Brabcová, Praha 5
V čajovně jsem si koupil vonné tyčinky KODAMA - Tajemství samurajů a musím říct, že to byla nejúžasnější vůně, kterou sem za svůj život pocítil.
Dobrý den. Začala jsem pít vaše čaje asi před měsícem. Cítím změnu v tom, že nejsem tak nervózní jako předtím a také se méně potím. Piju vaše čaje v rámci pitného režimu, denně dva druhy čajů asi 4-5 šálků. Velmi děkuji.
Čaj NIMBA mi pomohl od svědivého ekzému. V době pylových alergií mám opakovaně výbornou zkušenost s čajem DALCHINI. Proti bolestem při výhřezu ploténky se skvěle osvědčil čaj GOKSHURA (účinek lepší než léky). Moc doporučuji!!!
Dobrý den. Dostala jsem se k Vašim produktům přes mou kamarádku. Chtěla jsem je vyzkoušet, tak nyní piji čaj na žaludek. Začala jsem se cítit mnohem lépe. Děkuji.
Ledvinovy čaj VARUNA mi už mnohokrát pomohl při ledvinové kolice. Mockrát děkuji, mohu jen doporučit.
Čaj ARJUNA byl zachráncem a již nemám příznaky spojené s nepravidelným srdečním rytmem. Je to opravdu úžasný produkt.
Zjistil jsem, že mi čaj BRAHMI pomohl, cítím se méně stresovaný a moje koncentrace se zlepšuje.
Dobrý den. Už roky mám alergii na pyl. Asi 7 nebo 8 let jsem se léčila na imunologii, ale léčba nezabírala. Začala jsem pít čaj DALCHINI a za dva dny byly všechny příznaky pryč. Nevím, jestli je to zázrak, ale myslím si, že ano :)
Dokumentární film o domově nejstaršího lékařského systému na úpatí Himálaje odhalující nadčasovost vnitřního poznání dávných mudrců Indie
Dokument vás zanese od impozantních štítů Himálaje a každodenního života v jeho údolích, až k posvátným chrámům v Káthmándú a královským palácům v indickém Rádžasthánu. Nechte se přenést do bohatého lůna přírody a vědomostí, které formovaly poznání a kulturu indického subkontinentu.